COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

2 d'abril de 2008
1 comentari

Com funciona aquest espai de participació i d?opinió

1 Aquest és un bloc obert a la participació ciutadana que Iniciativa per Llíria vol oferir a tots els veïns i veïnes de la localitat, on es publicaran notes i comentaris sobre afers de la vida quotidiana de la nostra ciutat, de la Comarca o del País Valencià.

2. És un espai obert a la pluralitat d’opinions, crítiques i/o constructives, que tinguen relació directa o indirecta amb el tema publicat, amb talant informatiu i bones pràctiques en el seu ús, on no es permetràn insults o desqualificacions.

3.- Els comentaris o informacions podran fer-se mitjançant un comentari en el post publicat. Serà necessari identificar-se amb un nom i un e-mail verificables, ja que cas contrari ens reservem el dret a esborrar-los de la web.

4.- El bloc pretén ser una eina de participació directa, on totes les persones que vulguen podran fer aportacions, preguntes, propostes, crítiques, etc.. sobre la vida municipal i el bon o mal funcionament del nostre ajuntament i institucions públiques.

5. Al bloc tindreu disponibles diversos enllaços interessants que anirem ampliant o modificant al llarg del seu funcionament.

6.- Des d’aci vos animem i convidem a formar part activa del debat i de la proposta. Volem ser la teua veu, la teua gent.

SALUT I INICIATIVA!

  1. he entrat a la pag. web de L´ajuntament de Llíria per vore les oposicions convocades i ma cridat l´atenció el temari de la prova de tècnic auxiliar de
    cultura, la constitució del tribunal sense membres del comite d´empresa ni oposició,el temari sembla fet a mida d´algú que ja estiga treballant en eixa plaça , m´ho podrieu confirmar per no perdre el temps ni diners dels drets d´exàmen?
           Salut i força al canut…i aroma en la paloma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!