Ismes

Mirades, retalls i fragments de l'Ismael

26 de juny de 2007
Sense categoria
1 comentari

What The Fuck

En un dels meus darrers apunts (però ja fa força dies) vaig escriure sobre Llibert Fortuny, virtuós saxofonista que em captiva des que vaig descobrir el seu primer àlbum elèctric, Revolts, en la biblioteca municipal. Sí! Es pot trobar a la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona. Us ho recomano!.

Poc després sortí el nou treball del seu Elèctric Quintet, Double Step (Emarcy). Reconec que no seria objectiu a l’hora de fer-ne una crítica. Per a mi, és un altre pas qualitatiu en la seva carrera. Per tant, aquí en teniu una mostra

La peça en qüestió és WHAT THE FUCK (Cal traducció?), mostra del seu directe amb l’Elèctric Quintet i que s’ha utilitzat per a obrir l’àlbum, on s’ha batejat com a WTF jam sessions.
L’àlbum és pur expressionisme musical. Com a comentari objectiu, el que s’extreu de la informació de la seva web. Vuit peces pròpies d’en Llibert Fortuny inspirades en vivènces personals (Morfina), éssers que l’envolten i s’estima (Eleven, Kira) o les seves experiències (WTF jam sessions, Mau Mau). Mescla de grans melodies (El corredor de la mort) amb ritmes complexos (Eleven) gràcies al seu virtuosisme i a la companyia de la guitarra de David Soler -aquest darrer comentari és de collita pròpia-.

Per aquells que vulguin animar-se a descobrir Llibert Fortuny deixo un enllaç amb vídeos seus trobats a YouTube:

http://www.youtube.com/results?search_query=llibert+fortuny&search=

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!