Observar, llegir, escriure

Canvi climàtic, crítica literària, ciència, consciència social, des del Camp de Túria.

17 de març de 2016
0 comentaris

Infame Europa. Aturem el “Mare mortum”! Per una acollida digna als refugiats!

… No volem tanques ni murs, ni presència militar, ni quotes, ni batudes per perfil ètnic, ni CIES, ni entrebancs a l’accés a la residència, a la nacionalitat o als serveis públics.

Contràriament al que han mostrat els líders dels Estats europeus, el poble sí que creu en els drets humans, en la dignitat, en la lliure circulació de les persones, en la vida i en la pau.

Denunciem les actuacions constants de vulneració dels drets humans i de tota mena de legislació, tractats i acords que posen els interessos econòmics per davant de les persones.

Denunciem el pre-acord entre la Unió Europea i Turquia, que en essència no fa res més que tractar les persones com animals.

Però també denunciem i condemnem les polítiques interiors i exteriors de l’Estat espanyol, que sistemàticament vulneren els drets humans. Parlem de la “Llei mordassa”, però també de la frontera sud, de Ceuta i Melilla, que són el laboratori de proves perfecte per a les polítiques repressives i de construcció de murs infranquejables, les quals després són exportades a la resta d’Europa, com Hongria o Macedònia…

Font: stopmaremortum.org.

bloc_capc3a7alera


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.