Eureka!

El bloc d'en Quim Bosch

28 de gener de 2009
0 comentaris

Seminari sobre la convocatòria 2009 de les Advanced Grants

Aquest divendres, 30 de gener, l’AGAUR organitza un seminari informatiu adreçat a gestors de recerca i a investigadors sobre la convocatòria 2009 de les Advanced Grants de l’European Research Council (ERC).

El seminari, que tindrà lloc a l’Auditori del pati Mannig de Barcelona, comptarà amb la presència del punt nacional de contacte a l’Estat espanyol del programa Idees del 7è Programa Marc, David Sayago, així com de dues representants de Yellow Research, una consultora holandesa experta en la preparación de propostes.

Aquest seminari forma part de les jornades temàtiques que sobre el 7è Programa Marc organitza el Servei de Projectes Europeus i Internacionals (SPEI) de l’Agència d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Per a més informació, us podeu adreçar a aquest enllaç, d’on en podreu descarregar el programa i/o inscriure-us-hi gratuitament.

L’ERC ja ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds en l’àrea de ciències físiques i enginyeries, que romandrà obert fins al proper 25 de març.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.