El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

31 de desembre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

ADÉU 2009, ADÉU JOSÉ MONTILLA

L’any 2009 acaba, com acaben sempre els anys TV3, amb el missatge institucional del President de la Generalitat. Enguany, i davant de l’emergència nacional en la que es troben el PSC-PSOE i el Tripartit, el discurs de José Montilla Aguilera no ha decebut. Com sempre llegint, aquesta vegada el teleprompter, no ha dubtat en donar la campanya electoral per encetada, de manera gens elegant.

Com si el President de la Generalitat fos el capataç de la televisió pública catalana, José Montilla ha demanat el vot per la seva formació política, en línia amb el missatge llençat aquesta mateixa setmana pel seu company José Zaragoza (el PSC-PSOE vol governar en solitari, sense socis). Utlitzant un recurs públic tant sensible com és TV3, finançada encara amb els impostos de tots els catalans, Montilla s’ha permès el luxe d’entrar a les nostres llars, de franc, per influir en la voluntat dels electors. Ha vingut a dir que el PSC-PSOE, la força política que monopolitza el poder polític a Catalunya gràcies a Esquerra i a l’organització d’una xarxa clientelar que Francesc Marc Alvaro descriu avui a Elsingulardigital de manera sublim, és l’única alternativa de futur per a Catalunya. Fins i tot Esquerra, intentant marcar paquet, ha reaccionat davant l’oportunisme de Montilla tot lamentant el contingut electoralista del seu missatge institucional. Montilla per una banda, denigrant la institució de la Presidència de la Generalitat, i Esquerra, com a cooperador necessari del sainet que ja dura més de sis anys, s’han convertit en la imatge de la Catalunya decadent que cal deixar enrera amb l’any nou.

El 2010 ha de ser l’any en el que els catalans poden deixar enrera el sexenni negre. L’any en el que el Tripartit, els valors que representa i el seu pèsim lideratge, deixin pas a una nova renaixença econòmica, política i social de la mà del catalanisme. La caiguda de Montilla i del Tripartit ens alliberarà de la sensació de vergonya aliena permanent, malgrat que podem perdre una de les paròdies més brillants i aconseguides per un mitjà televisiu: el programa Polònia de TV3, que retrata de manera magistral el perfil psicològic del President Montilla i l’olla de grills del camarot dels germans Marx del Tripartit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!