El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

11 d'octubre de 2009
Sense categoria
0 comentaris

EL RAVAL, TOMBA DE JORDI HEREU I DEL PSC-PSOE BARCELONÍ

La degradació que viu el barri del Raval i per extensió, la resta del Districte barceloní de Ciutat Vella, s’està convertint en la tomba política de l’alcalde Jordi Hereu, del PSC-PSOE barceloní i del bipartit que governa (sic) l’Ajuntament de Barcelona.

Els veïns del barri del Raval i de la resta de barris del Districte municipal de Ciutat Vella són el paradigma dels milers de ciutadans de Barcelona que pateixen la incompetència i la neglicència de l’equip de govern de l’alcalde Hereu. La delinqüència, la brutícia, la droga, l’incivisme, la prostitució al carrer, les màfies que la controlen, el turisme de borratxera, l’assetjament immobiliari, el soroll, etc, han convertit aquesta zona cèntrica de la capital catalana en un femer que expulsa als veïns que tenen possibilitats de trobar una alternativa i condemna als que per motius personals o econòmics no poden trobar un destí millor.

Veïns de tota la vida, comerciants i professionals que aquests darrers anys s’hi havien instal.lat, confiant en la millora del barri, han llençat la tovallola. Quan es pregunta als que pateixen la degradació galopant que afecta al barri quina és la responsabilitat del govern Hereu, la resposta es resumeix en quatre paraules: abandonament, pena, fàstic i ràbia. Aquest és el balanç contundent i inapel.lable que la propietària d’un bar del Raval fa de l’actuació del govern socialista de l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Ciutat Vella, que recull un reportatge publicat pel dominical d’un important diari barceloní avui mateix.

Però l’estil governamental que està enviant el Raval a l’infern no afecta en exclusiva aquest barri. Altres barris del Districte de Ciutat Vella com el Gòtic pateixen també la deixadesa del govern de Jordi Hereu. El virus del desgovern, propi d’un model esgotat i sense ànima, s’està extenent per la resta de la ciutat. Les enquestes i la resposta ciutadana davant de tanta brutícia política i moral fa temps que preocupen els jerarques socialistes. Avui mateix, un diari barceloní apunta que importants responsables socialistes demanen un "cop de puny sobre la taula" a l’alcalde Hereu. Diuen que a 19 mesos de les eleccions municipals rés està perdut. Però també diuen que l’actitud del govern és reactiva i la comunicació és dolenta…I això que la despesa en propaganda i publicitat és multimilionària…Efectivament queden dinou mesos per a les eleccions municipals, però quan la ideologia (socialista) va a la deriva a tota Europa i el model de gestió està exhaurit, tots els esforços per remuntar només serveixen per fer més evident el que ja és una realitat a crits: el canvi és imparable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!