Antoni Soy

Eunomia

8 d'agost de 2006
0 comentaris

Una Festa i una Fira per a (i amb) la gent.

Sense cap mena de dubte la Festa Major i la Fira de la Ceràmica i la Terrissa d’aquest any a Argentona han estat les millors dels últims anys.

S’ha aconseguit que tres activitats molt potents, i amb molta personalitat pròpia, considerades individualment -la Festa Major, la Garrinada i la Fira- funcionin molt bé cadascuna separadament, però també de forma coordinada i conjunta, amb un resultat final que, tant quantitativament com qualitativament, és encara molt millor.

Tot plegat és el resultat del treball de molta gent durant molt de temps: des dels regidors responsables, als tècnics i treballadors de l’ajuntament, i a una gran quantitat de persones que, de forma voluntària i desinteressada, participen molt activament a la Comissió de Festes, a l’Assemblea de la Garrinada o com a col.laboradores del Museu del Càntir i de la Fira.

Tot plegat per a aconseguir una Festa i una Fira per a la gent, la del poble i també la molta que ens visita. Una Festa i una Fira participatives, en la que la gent s’ho passi bé, la disfruti, la faci seva, la consideri seva. No hi ha dubte que aquest any s’ha aconseguit tot aixó en un grau molt i molt elevat. Només calia passejar-se pels carrers o anar a les múltiples activitats i veure les cares de la gent, adonar-se de la seva elevada participació activa, escoltar els seus comentaris, xerrar una estona amb ells.

Un model de Festa i de Fira que funciona i que funciona molt bé. Molta gent pel carrer ens deia que calia continuar per aquest camí en els propers anys. Continuant millorant-la encara més. Perquè, òbviament, encara hi ha coses que es poden millorar. Continuarem en aquest camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!