13 de novembre de 2020
0 comentaris

UN ALTRE BLOC

Durant força temps –del març del 2007 al juny del 2013– vaig mantenir un bloc amb el mateix títol que aquest que inicio ara https://dietarihumbert.wordpress El vaig deixar penjat, per culpa d’unes males relacions amb la deesa Psiqué, i ara. per diverses raons, hi torno. 

Durant aquest llarg període han passat coses molt importants al nostre país. La més grossa i excitant, l’octubre del 2017, el referèndum d’autodeterminació i la proclamació de la República Catalana independent (ai! tot i no durar ni uns segons). La más intolerable: la presó i l’exili de tants independentistes, entre ells tot el govern de la Generalitat que va encapçalar aquell acte de rebel·lia col·lectiva.

Ara som davant uns eleccions forçades per la justícia imperial espanyola, amb la inhabilitació del president legal –el legítim segueix sent Carles Puigdemont, a l’exili a Brussel·les– de la Generalitat autonòmica, Quim Torra. Hi acudim amb els partits independentistes enfrontats i dividits en no se sap ja quantes opcions ni en quin grau d’independentisme en els seus programes i estratègies. Espero tenir ocasió de parlar-ne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!