VIc. Touché Amoré – Is Survived By

TAissurvivedbycover

Touché Amoré és un grup d’aquells que com a músic (o intent de) et fan preguntar: com ho fan? Com ho fan per posar tanta música i emocions en cançons que duren poc més de dos minuts si és que hi arriben. Aquest Is Survived By és la seva última referència i és ple de temes que són petits grans móns dins de l’univers que conforma tot el disc. És possible que escoltar una única cançó desorienti, per això recomanem escoltar el disc de PE a PA i deixar-se emportar per l’adrenalina dels trossos frenètics, l’extasi dels trossos ambientals i la sinceritat i proximitat de les seves lletres; que un cop acabat et fa sentir sobrepassat, com si hagués passat una huracà per l’habitació, del que ara només  en queda la brisa suau del mar calmat. Aquest disc és poesia feta música.

Martí i Roc

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *