III. Berri Txarrak – Denbora da Poligrafo Bakarra

Druck

Berri Txarrak, Berri Txarrak i Berri Txarrak. Fan 20 anys i els celebren amb un triple disc. Cada un d’ells gravat amb un productor diferent i cada un compost per representar una vessant diferent del grup. Berri Txarrak es podrien presentar com un grup que cantant en euskera ha tocat per tot el món i la carta de presentació encara els hi quedaria petita. Amb Denbora da Poligrafo Bakarra (El temps és l’únic polígraf) no han fet més que afegir coherència a un projecte musical que demostra cada dia més que la bona música no té fronteres.

Les lletres traduides les podeu trobar a:

http://www.berritxarrak.net/diskografia/poligrafo-bakarra/?lang=es

PD: Per més conya, actualment només són tres dalt l’escenari però si teniu la sort de veure’ls en directe feu l’exercici de tancar els ulls; sonen com 50.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *