Els meus nais, l’única esperança del poble.

Calia fer aquest article, davant les mentides i les acusacions de la caverna benpensant de la catalanesca terra. Davant de la criminalització dels polítics professionals (molts d’ells lladres) i de la seva violència anti-popular cap a la joventut revolucionària.

Nais, esteu lluitant i ho esteu fent com només la generació dels meus padrins ho va fer i això no només us converteix en animals polítics, us converteix en humans i en subjectes actius de la història. La joventut com a motor de la lluita de classes, com a engranatge de lluita i com ressort que condueix a la victòria.

Us criminalitzaran, us diran que sou una colla d’impresentables, uns violents, i uns capçots i uns pijets universitaris que no teniu on fotre el cul, però la veritat de la vostra lluita romandrà, ferma, incontestable i sobretot digna. No defalliu, no penseu ni per un moment que no teniu a tot el poble català al vostre costat, perquè ens teniu, ens teniu amb la boca oberta d’admiració pel que esteu fent, pel vostre combat, amb els vostres ulls encesos de qui sap que la seva voluntat triomfarà per sobre de lladres i bords.

Ni totes les Raholes, Masos, Junqueres, Aragonesos, Rufians i Trinitros us podran aturar, perquè sou la dignitat de la revolta, l’única esperança dels catalans, la nostra brigada de xoc de la raó. Les vostres barricades, la vostra dignitat enfrontant la policia, els porcs a sou de Madrid i de la burgesia catalana, ens fa posar la pell de gallina, voldríem ser al vostre costat però a alguns ens fa por i a d’altres ens mou l’aburgesament propi de l’edat. No defalliu, no pareu, amb intel·ligència i voluntat popular qualsevol batalla es pot guanyar, jugueu amb l’avantatge de la vostra força i resistència intrínseca, aprofiteu-ho.

Protegiu-vos, llegiu, estudieu, lluiteu i actueu com cregueu que ho heu de fer, la repressió vindrà i si la resta podem ajudar-vos ho farem, però necessitem la vostra força i sobretot el vostre coratge per defensar aquesta lluita, sou vent de llibertat, flaire a república, no pas la república de vidre dels polítics processistes, més aviat la república que mereixen els catalans de qualsevol edat.

Algun dia el vostre nom brillarà com els herois que sou i la resta només podrem fer que estar als vostres peus commoguts per la vostra determinació i coratge. Venen temps de lluita, cuidem dels ferits, ajudem als repressaliats i vanagloriem-nos de ser l’única nació de l’Europa Occidental realment lliure gràcies a la lluita dels més joves!

VENCEREM!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *