EL VILANOVÍ

Un espai personal d'informació i reflexió

Benvinguts i benvingudes a aquest espai sense pretensions!

Hola. Us dono la benvinguda a aquest nou espai de reflexió personal i d’informació local. Després del tancament del Diari de Vilanova el maig de 2017 i del seu substitut, el DV, el 2018, em vaig plantejar crear un bloc informatiu, El Vilanoví, que donés sortida a la meva inquietud per la informació local i que també tingués alguna mena d’utilitat per als qui tinguessin la paciència de llegir-lo. Durant sis mesos vam aconseguir 83 subscriptors i vam donar una informació periòdica interessant. Però d’això no es viu.

La meva incorporació a la Fundació Sant Antoni Abat com a responsable de Comunicació i de Captació de Fons ha suposat l’inici d’un camí molt il·lusionant i ple de reptes personals. I és un camí també de molta dedicació, com no pot ser d’una altra manera. Per això vaig decidir tancar El Vilanoví (www.elvilanovi.cat), que un dia d’aquests s’esvairà com llàgrimes en la pluja (que diria el Roy de “Blade Runner”) i aprofitar la plataforma que ens ofereix VilaWeb per no tancar definitivament el meu canal de comunicació amb l’actualitat local del Garraf i del Penedès.

Us convido, doncs, a aquesta nova aventura. En aquest bloc no només parlaré de política, o de temes locals, sinó que aniré penjant també qüestions que tinguin a veure amb la filantropia i les entitats socials. Un espai sense cap mena de pretensió. Comencem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.