Josep Pastells

Inventari de sensacions

Un repte, potser un destí (52)

Avui he començat a recuperar, espero, el costum de córrer de bon matí, o almenys a una hora en què habitualment dormo. A dos quarts de vuit, amb gorra i guants, he anat a fer sèries de 400 metres al camp de futbol. Només cinc, no cal exagerar, i a un ritme aproximat d’un minut i quaranta segons, el que equivaldria a fer cada quilòmetre en quatre minuts i deu segons. Evidentment, és un ritme lent per a segons qui però ràpid pel que ha de ser la meva velocitat de creuer, que a la marató no hauria de baixar dels cinc minuts i vint segons, més o menys. Amb tot, em costa agafar un ritme regular a les sèries. O vaig massa ràpid o massa lent, encara que al final acabo en el temps que m’havia fixat.

Jo també t’estimo (7)

 

Tot i això, al principi no vaig gosar explicitar-li els meus sentiments i vaig limitar-me a escriure un relat potser massa eròtic per intentar resumir el que sentia per ella. Però la veritat és que al cap de pocs dies ja l’hi vaig mostrar, perquè la nostra relació creixia d’una forma tan directa, tan mancada d’artifici, que era inevitable que acabéssim intimant de seguida, potser més ràpid del que hauria aconsellat una perspectiva lúcida. En aquella època jo encara no havia adquirit el costum d’enganyar el marit, però l’excitació que em feia sentir l’Agnès diluïa a la mínima expressió qualsevol intent d’apel.lar a paraules com consciència o sacrifici.


  1. Joder, nen, que por las mañanas hace un frío del carajo. ¿Cómo te atreves? Getafe tiene encanto, pero más por su gente que por su aspecto, así que mi viejo camarada te recomiendo que reserves esos alardes madrugadores para cuando pastes al lado de la lago de Banyoles.
    No obstante, te alabo la dureza de espíritu. Fuentes bien informadas me indican que este pequeño sacrificio es en aras a una colección de relatos en catalá. Pues que sea para bien, loco.

    Un abrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.