Josep Pastells

Inventari de sensacions

Paul Auster

Continua sent, sens dubte, un artesà esforçat, poc amant de les metàfores il.luminadores o de les digressions, aferrat sempre amb obstinació a les històries que explica. Però enganxa. I molt. Tant a ‘La nit de l’oracle’ com a ‘Brooklyn Follies’, que finalment vaig llegir l’estiu passat, persisteixen les trobades casuals però significatives, els personatges solitaris obligats a alguna classe de deriva, certa visió metaliterària i l’arribada a una espècie de pau lúcida a través d’una catarsi dolorosa. Esplèndid.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Efectivament, en Paul Auster és un mestre en entreteixir històries laberíntiques de personatges que naveguen, que s’enfronten a l’absurd, que dubten de la seva identitat… No obstant això, és un d’aquells escriptors que impressiona i sorprèn en llegir-lo per primera vegada, però que no diu res de nou a la segona, a la tercera o a la última. Totes les obres estan tallades amb el mateix patró.

  2. Efectivament, en Paul Auster és un mestre en entreteixir històries laberíntiques de personatges que naveguen, que s’enfronten a l’absurd, que dubten de la seva identitat… No obstant això, és un d’aquells escriptors que impressiona i sorprèn en llegir-lo per primera vegada, però que no diu res de nou a la segona, a la tercera o a la última. Totes les obres estan tallades amb el mateix patró.

  3. Efectivament, en Paul Auster és un mestre en entreteixir històries laberíntiques de personatges que naveguen, que s’enfronten a l’absurd, que dubten de la seva identitat… No obstant això, és un d’aquells escriptors que impressiona i sorprèn en llegir-lo per primera vegada, però que no diu res de nou a la segona, a la tercera o a la última. Totes les obres estan tallades amb el mateix patró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.