Josep Pastells

Inventari de sensacions

Dia de pas

Publicat el 29 de maig de 2008 per giusepe

(Reflexions d’un deprimit que no sóc jo*)

Dies com aquest em permeten constatar que hi ha massa coses incomprensibles, que la frontera entre oasi i desert és tan imprecisa com la línia que separa tragèdia i felicitat. Tots hem pogut comprovar que de les certeses al buit només hi ha un pas. Tan rotunds com relatius i qüestionables, l’èxit i el fracàs són les dues cares d’una moneda que no para de girar, el balanç inevitable amb què de tant en tant pretenem valorar les nostres vides. Dia de pas, sí, una transició cap a jornades memorables que, amb una mica de sort, m’esperen a la cantonada per confirmar-me que el meu cor encara batega a pesar de tot, a pesar de mi.

* Aquesta advertència és sobrera i, probablement, inútil, però va adreçada a qui pugui patir en pensar que ho estic passant malament, tot i que ja m’imagino que algú deduirà que el deprimit sóc jo. En qualsevol cas, procuraré no recórrer de nou a l’asterisc, més que res perquè el text matisador podria acabar sent tant o més llarg que el principal.


  1. Tots tenim la temptació de posar asteriscs a les nostres vides; el problema és que potser no acabaríem mai, mai no estaríem satisfets. A mi almenys em passa això, vés per on.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.