13 de desembre de 2005
Sense categoria
5 comentaris

Si som el que mengem…

…què seríem si l’aigua que consumim, amb la que cuinem i ens rentem, fossin borles negres?

M’explico, m’explico.
Tinc l’estòmac encongit, i crec que no és culpa exclusiva de la passa: m’ha visitat un noi, en Luis Feo (real), amb verí dins la seva maleta.
Venia a fer-me un anàlisi gratuït de l’aigua de casa.
M’ha analitzat la calç: una concentració de 8 vegades superior a la continguda en l’aigua embotellada. M’ha analitzat el clor: una concentració 3 vegades superior a la recomanada per la OMS. Ha introduït una resistència elèctrica en un got d’aigua d’aixeta, i els metalls pesats s’han convertit en borles negres, flotant en una aigua marronosa.
Em vol vendre un aparell de descalcifica l’aigua i un altre que via òsmosi, elimina sediments i metalls pesats.
Com és legal fer això a una hipocondríaca?.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!