3 de desembre de 2005
Sense categoria
4 comentaris

Rodríguez-Picó i la música.

Considero que sóc de la generació de dit fàcil, és a dir, amb un entrenament quasi espontani per canviar de canal cada mig minut. I ara prou, que ho tenim cru, si més no els barcelonins: compto que en tenim de gratuït uns 9 (ull, no conto teletaxis ni flaixostevés).
Precisament a BTV està el mite de les tempestes infantils, el Poseidó de les onades, els Thor dels llampecs: el senyor Rodríguez-Picó, amb un espai sobre el temps.
Jo, el que no sabia, innocent de mi, és que la sintonia de El coche fantástico era un plagi!.

Tal com us ho dic, paraula de Ginsberg.
Canviant de canal vaig a petar al programa de l’Alfred. Sempre que em passa coincideix que ell presenta un mini-espai on posa música clàssica per acompanyar les imatges de fenòmens meteorològics que l’audiència li fa arribar. Doncs dijous, se m’apareix en pantalla movent frenèticament les mans al ritme de la música, amb cara d’èxtasi. Després ens diu que la peça és Silvia, de Leo Delibes. Els ulls se m’obren com plats quan seguidament posa la sintonia de El coche fantástico… perquè molts televidents l’havien escrit per comentar-li que Silvia els sonava a aquesta sintonia.
En fi, vosaltres mateixos… jo li trobo una retirada.
Val a dir que tot i la conya inicial, té la seva gràcia, això de posar música clàssica per acompanyar les fotos, que d’altra banda, són prou bones i evocadores.

Per acabar, dues frases escoltades ahir pel carrer. No hi ha res com un poeta urbà; hi ha el poeta de carajillo i el poeta de jeca de pana:
No hay chicas en la calle, eh? claro, como llueve
Tengo el estómago lleno de tedio.

  1. M’estas dient que la mitica musica del Coche fantastico no es original? Jo, mitoman de les velles series de TV com el equipo A, MacGyver, V, etc… em sento estafata i enganyat.

    Tanmateix les frases dels poetes urbans son fantastiques. Sabiduria popular, com deia en Julio Jaleo del Marionetarium del Tibidabo. Apa, a passar-ho be.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!