tempus fugit

de tot i de res

21 de maig de 2018
0 comentaris

“estar en el banc de la paciència”

La saviesa popular diu que, “estar en el banc de la paciència” és estar en un lloc o situació on no podem fer altra cosa que tenir aquestes qualitats d’aguant, resistència, expectativa…
Però no cal cercar un banc, una cadira, tamboret o qualsevol sortint adient, també poden ser els de la paciència per,  l’independentisme català, resistir l’allau d’insults i amenaces provinents del bloc 155, i com que ara estem dins l’espai de la UE on no només teòricament sinó que, pràcticament, els trenta punts de la Declaració Universal dels Drets Humans s’han de respectar, són temps d’aguantar, aguantar i aguantar tot sabent que la submissió que, “ells”, els del 155, voldrien i reclamen, cada vegada s’allunya més de l’imaginari col•lectiu de la ciutadania que a Catalunya va defensar exercir el preuat dret de decidir en el referèndum de l’1 d’octubre del 2017.
Nota:
Segons el DCVB, PACIÈNCIA f. || 1. Virtut o qualitat del qui sap suportar els mals, les ofenses, sense plànyer-se’n ni deixar-se dur de la ira; cast. paciencia. No deuem redre mal per mal, que auantz deuem auer paciència et humilitat, Hom. Org. 6 vo.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.