“volada de coloms” (es diu d’una acció feta amb la finalitat de distreure a qualcú)

En els seus bons temps, l’ara rei emèrit compaginava viatges diplomàtics sempre acompanyats per la colla d’empresaris majoritàriament afins “al règimen”, fent i desfent (entre bastidors) negocis de sucoses reials comissions i, quan això era notícia, la posada en escena dels protocols entre els grans mandataris, venia a ser la volada de coloms que distreia dels negocis foscos i bruts d’adjudicacions d’obres de grans magnituds territorials a grans constructores multinacionals o, també, gestions empresarials que encobrien la venda o intercanvi de tota mena de material bèl·lic.

Ara, en el seu pitjor temps, el rei emèrit, totalment desacreditat no tan sols pels animalistes que el considerem un miserable brètol aficionat a la caça major i menor, des de la reial poltrona de l’auto exili al costat dels íntims amics dels Emirats Àrabs, l’emèrita reial mala peça es dedica a fer volar coloms tapant afers localitzats de milionaris comptes corrents d’origen borbònic camuflats a nom de societats i testaferros i, com per a mostra un botó, en aquest enllaç, l’última columbòfila volada.

Afegeix un comentari