era

Era aquella mena de progressiva curvatura d’esquenes assegudes en aquell sòlid corbat baix mur de pedra divisori de l’espai urbà.

Era aquella fatxada situada al xamfrà de dos carrers lluint aquell rètol  de les dues consonants B majúscules atrapades dins d’un cèrcol gens estancat en el temps, és a dir, en moviment pel que fa en qüestions del capitalisme si tenim pressent, segons revela la  Viquipèdia, que: Cal destacar, finalment, que el Banc de Bilbao va ser l’entitat que va introduir la targeta de crèdit a Espanya, fins llavors totalment desconeguda a Europa excepte a la Gran Bretanya. Així, en 1971 va començar l’emissió de la targeta BankAmericard (que posteriorment es transformaria en VISA), i, a través dels notables esforços emprats en la seva promoció, va aconseguir en pocs anys que s’emprés massivament i que Espanya és col·loqués en els primers llocs del món en l’ús de targetes de crèdit.

És l’enigma 48, de les fotos antigues, elucubrar sobre el lloc, els objectes o les persones que un dia motivaren fer anar la KODAK RETINETTE IA.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *