ai!, aquest ressonar caspós dels visques que no agraden a tothom

Arran de l’últim episodi esperpèntic dins la història d’Espanya, en la vergonya democràtica visquin per sempre els visques més representatius de l’eterna pedregosa aridesa mental dels borbons, dels feixistes dels capitalistes sense escrúpols i dels que sobreviuen, lamentablement, fent-los la gara-gara com a fidels servents a canvi de tancar els ulls davant la tirania o el despotisme.

Darrerament, els exemples de patriòtiques arengues prou reconegudes, no deixen d’admirar-nos la barra que tenen les persones que les diuen i que van per la vida personal i professional declarant-se demòcrates constitucionalistes de la intocable (feta a la carta) Constitució del 78, així doncs, segons elles:

Visca el Rei!!! (i el pare que el va engendrar i que ningú gosi qüestionar-los-les cap mena de moralitat.)

Visca la cúpula judicial de l’Estat espanyol!!! (i que ningú els qüestioni cap mena d’arbitrarietat)

Visca la guàrdia civil!!! (i que ningú qüestioni el verdader significat de la paraula “tot” que duen al seu lema “todo por la pàtria”.

Visca la legió!!! (i que ningú es malfiï del fet que el seu lema “legionarios a luchar, legionarios a morir”, sense especificar contra que o qui mai no ho farien doncs no es donés el cas que alguna espurna de doctrina d’humanisme se’ls hi colés per la substància grisa del cervell i els fes menys operatius a l’hora d’actuar).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *