era

Era aquell descomunal rètol indicador del local d’una entitat bancària en terres de Castella.

Era aquell petit comerç ambulant especialitzat en juguetes, llepolies i cromos per a la canalla sempre disposada, a canvi d’algun ral, pesseta o duro, satisfer el desig consumista gairebé innat des de l’ús de raó.

Era la incògnita de saber si al final de la jornada, qui comanava la ben assortida paradeta, en fer caixa cobriria despeses i si amb sort, algun jorn podria ingressar un romanent al banc per allò d’estalviar per al dia de demà, que mai se sap.

És l’enigma 46, de les fotos antigues, elucubrar sobre el lloc, els objectes o les persones que un dia motivaren fer anar la KODAK RETINETTE IA.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *