molt honorable president quim torra, gràcies

Ves per on, cada vegada que és entrevistat el president Pedro Sánchez, arribats els moments estel·lars d’opinar sobre tal o tal situació general o concreta de la qüestió independentista o, de l’afer del volatilitzat cap als emirats àrabs units, l’emèrit Juan Carlos 1r. Rei per la G del Caudillo, la resposta en el primer cas en forma de discurs populista i en el segon cas, d’evasiu lacònic argument, acostumen a deixar-me amb un pam de nas sense saber ben bé amb quin mot qualificar tanta estupidesa verbal.

Ara, president Quim, gràcies al comentari de vostè i la web dels rodamots, he après el significat del mot QUÒNIAM, per la qual cosa, quan Pedro Sánchez torni a sermonejar-nos, ja no se m’allargarà un pam el nas doncs, tot d’una, la curta estona que l’escolti no faré cas del que digui aquest tros de quòniam.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *