la pantera menorquina?

Amb aquest titular: Un fotógrafo profesional captura imágenes de la ‘pantera de Granada’ y revela que podría tratarse de “un gato”, mantenen distreta i atemorida alhora la ciutadania de la granadina població Ventas de la Huelma, i, he pensat que si tu, Brusca, t’avens a entrar en el joc dels innocents disbarats, demà mateix podríem començar a interactuar per la xarxa amb un parell de fotos teves retocades convenientment per verificar la informació, tot assegurant l’albirament d’un exemplar de ferotge pantera negra però muda (se la veu però no se’l sent rugir) deambulant pels interiors dels pocs antics patis no desapareguts que encara queden a Es Castell.

Tu tens l’última paraula és a dir, l’últim miol per començar el particular xou mediàtic.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *