tempus fugit

de tot i de res

18 de setembre de 2020
3 comentaris

la pantera menorquina?

Amb aquest titular: Un fotógrafo profesional captura imágenes de la ‘pantera de Granada’ y revela que podría tratarse de “un gato”, mantenen distreta i atemorida alhora la ciutadania de la granadina població Ventas de la Huelma, i, he pensat que si tu, Brusca, t’avens a entrar en el joc dels innocents disbarats, demà mateix podríem començar a interactuar per la xarxa amb un parell de fotos teves retocades convenientment per verificar la informació, tot assegurant l’albirament d’un exemplar de ferotge pantera negra però muda (se la veu però no se’l sent rugir) deambulant pels interiors dels pocs antics patis no desapareguts que encara queden a Es Castell.

Tu tens l’última paraula és a dir, l’últim miol per començar el particular xou mediàtic.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

    1. Tens tota la raó, però… pensa amb les possibilitats del trucatge fotogràfic distanciant i esborronant la moixa situant-la rodejada de trossos de carn mig desossada en actitud d’estar paint les restes d’un innocent ca rater de l’illa…., de totes les maneres, ella no està disposada a fer l’imbècil tot pensant en l’enrenou del desplegament i satisfacció de la benemèrita tot controlant des de l’aire, gairebé com sempre de forma també imbècil, que s’hi cou i no s’hi cou pels patis i terrats del poble. Salut!

    2. Dubto bastant que aquesta gata, o lleona, de l’espècie que sigui, en realitat es tracti d’un especímen carnívor i salvatge. Ho dubto bastant. Jo he tingut ja quatre gats en casa (la quarta femenina, els tres anteriors masculins) i cap d’ells m’ha resultat agressiu, ni tant sols el més nerviós del “quartet”.

      Bé, només són comentaris d’una sola persona.

      Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.