amb matutines “maritimades”, un dia més

Amb puntualitat variable, solcant lentament les aigües del natural llarg port de Maó, el vaixell de la Transme atracarà, un dia més, al moll de l’estació marítima.

Amb esporàdica presència estàtica però força de voladora, l’au palmípeda de diferents espècies del gènere Larus, sempre per l’indret del marítim port de Maó, puntualment, un dia més sola o en companyia, vagareja per terra mar i aire.

Amb la, un dia més, matinal rutina de treure la gossa a passejar pel marítim passeig del mirador al port, saludant a les persones matineres que fan el mateix o a aquelles que saludablement caminen, de tant en tant veus un enquadrament fotogràfic que penses servirà, si més no, per penjar una parida al bloc.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *