benaurada “gota freda”, la DANA dels savis

Malgrat els desastres que en puntuals llocs pugui afectar, la correctament anomenada DANA (depressió aïllada a nivells alts, identitat que deixarem dir en mans i boca d’experts en meteorologia), tenir-la damunt l’arxipèlag balear, sempre serà per la gent que ens costa posar-nos al dia en nomenclatures científiques, aquella “gota freda” alliberadora de dies i nits d’intenses calorades i humitats que feien odioses cada sortida de sol, per la qual cosa, a partir d’ahir i per una temporada, amb més o menys tècnica fotogràfica, més d’una persona podrem prémer el disparador de la càmera fotografiant cada eixida de l’astre Rei sense haver de maleir-lo la resta del jorn.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *