a pas (a càmera lenta) de baioneta

A poc a poc el pas del temps s’encarrega de deixar testimonials residus soldadescs.

Un dia ens fa saber, el pas del temps, que allò que ara serveix com llarguerut test de bones o males herbes, era el canaló que transportava la pluja recollida de l’enfonsat teulat de la castrense edificació.

També gràcies al pas del temps, un sortint penjoll de ferro i vidre en la façana, qui fa temps pentina canes sap que no es tractava de cap rètol lluminós publicitari perquè  era l’artifici de suport del cablejat transportador del corrent elèctric quan l’antic edifici militar servia de base a la gairebé, des de sempre, més odiada que lloada tropa militar, sensacions populars siguin en temps passat, pressent o futur, si més no per sort encara vigents per conservar l’equilibri de la pau.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *