al borbònic étic camp de carxoferes “poques i bones, com les carxofes de Margalita”: es diu quan hi ha escassesa d’una cosa i encara la que hi ha és de mala qualitat

Si quan Juan Carlos I de Borbó era l’amo del carxofar i les carxofes ja eren del tipus “Margalita”, ara que per corrupte fot el camp fent un reial mutis aplaudit pels feixistes de dretes i esquerres que per interessos continuen estalonant la monarquia d’aquella transició del 1975 al 1978 fortificant el “todo atado i bien atado” ara, la ciutadania com atrapada en el temps, ens queda el patiment d’aguantar el successor de l’emèrit, el “preparao” Felipe VI, conscients, això sí, que per molt que intenti enlluernar-nos amb una flor de la carxofa de bell color púrpura, no deixarà de continuar sent l’amo del mateix carxofar varietat “Margalita” aquelles poques i bones que es diu quan hi ha escassesa d’una cosa i encara la que hi ha és de mala qualitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *