lletja molt lletja la mala peça al teler dins la direcció del diari menorca

Internet té això, la possibilitat d’espargir fets bons o dolents; en aquest cas però, es tracta d’un a més a més desagradable i lleig protagonitzat per la direcció del diari Menorca “es Diari” tot vetant la publicació d’opinió titulada SALMAIENC (amb la que podem estar-hi o no d’acord) dins l’espai de PEDRAULES que l’escriptor Joan Pons, generosament, ha donat a conèixer per la xarxa amb l’afegitó del fet que a partir d’ara, se l’exclou com a col·laborador de l’emblemàtica premsa escrita a s’illa, amb la qual cosa la gent que sempre donem una ullada al diari ja no podrem trobar les reflexives PEDRAULES que si més no sanejaven la salut mental de qui no combregant gens ni mica amb opinions d’altres col·laboradors que sovint fins i tot tenen un rerefons feixista i anticonstitucional, es Diari, ara ja dedueixo clarament que les publica selectivament i arbitràriament rere la màscara de defensar el dret d’opinió.

Un afer lleig molt lleig que fa “grinyolar l’engranatge” expressió que la Mònica Terribas, posant-la d’actualitat, ja queda en l’imaginari popular quan l’abús d’autoritat s’imposa a la llibertat d’opinió de qui es dedica a escriure o a fer periodisme.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *