“escolar-se” (passar una cosa, una persona o un animal a través d’un lloc estret o vencent algun obstacle. transcórrer el temps)

El paraigua que fa d’aixopluc a qui pateix d’un ERE o, un ERTO o, d’un treball clandestí o, d’una limitada prestació d’atur, forma la batzegada semblant a la de la imatge maldestrament impedint el pas per a una sortida digna.

Si una revolució del proletariat encara no està assumida, donat el cas de l’alta taxa de persones sense feina per causa de la pandèmia del coronavirus en mig d’una ideologia i practiques neoliberals, de la classe mitjana per avall,  per superar batzegades, el que resti de l’any i el que triguin a passar el proper o propers, no els hi queda més remei que seguir el consell del significat del mot “escolar-se” que encapçala la dita de l’apunt d’avui al bloc.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *