de secada i estretor habituals i de feliços anys vint del s. XX

La sequera climatològica i ocupacional d’enguany sembla que aviat deixarà veure’ns les conseqüències negatives.

Sequedat en el camp, en calaixos de botigues i en butxaques de dones i homes estigmatitzats per ERES o ERTOS.

Els anys vint del segle XXI, no seran com els del segle XX que diu la Viquipèdia van ser “Els feliços anys vint fou el període de creixement econòmic i de no preocupació dels Estats Units dels anys 1920. El fenomen va estendre’s per l’Europa capitalista de manera que l’expressió també canvia segons el país…”

Tornant al concepte del secà i contemplant un tram de l’anomenada paret seca, caldrà per a l’imaginari de sobreviure la crisi, construir ni que sigui mentalment, botadors per passar a un altre lloc que ens alliberin de zones reescalfades pel sol si més no, almenys, per poder pensar com sortir-nos de l’economia en recessió.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *