un cop més felipe VI, el preparao per “fer-ne de verdes i de madures” (fer coses dolentes de tota mena)

Un cop més ahir a les 21 hores, l’ara rei dels de la “unagrandeylibre” no només va fer la televisada arenga patriòtica de “todosjuntosvenceremos”, sinó que per enèsima vegada va evidenciar que el van “preparar” (i va deixar-se preparar) per ser el titella oficial dels poderosos residuals fanàtics del franquisme escampats dins l’església catòlica, empreses de l’Ibex i altres grupuscles que, un cop veure les conseqüències i resultats de fer-ne de verdes i madures, l’obliguen a donar la cara i dir bestieses patriòtiques. Sense anar més lluny, ahir, en lloc d’incitar a la unitat, el més assenyat havia de ser incitar a  confinar-se individualment i procedir a la del territori que cada autonomia reclames.

Un cop més ahir, ales 21 hores, milions de cassoles colpejades per maces des de finestres i portals de domicilis van ser la vàlvula d’escapament de la ira continguda contra l’esperpèntica família reial del “preparao Felipe VI”.

Un cop més l’esperança de veure, un cop passi el mal son del coronavirus, si entre aquesta ciutadania aconseguim que la propera aparició del preparat titella, sigui per dir que fa el mateix que va fer el seu besavi Alfons XIII, és a dir, fotre el camp del país però a ell, prèvia exigència de renunciar a la corona i el retorn a les arques socials de la fraudulenta fortuna familiar acumulada per l’import dels milions de € que ja tothom sap i la dels possibles en metàl·lic o en béns patrimonials que vagin sorgint.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *