pedro sánchez, declaracions i respostes sobre el COVID-19, MONARQUIA I NACIONALITZACIÓ D’EMPRESES .

DECLARACIONS COVID-19: “Por primera vez en la historia de la democracia de España”: Capitol 1 .-bla, bla, bla, por primera vez en la historia de la democracia de España, bla, bla, bla, por primera vez en la historia de la democracia de España, Capitol 2 bla, bla, bla, por primera vez en la historia de la democracia de España, bla, bla, bla, por primera vez en la historia de la democracia de España, Capitol 3, 4, 5….bla, bla, bla, por primera vez en la historia de la democracia de España…..

Respostes a les preguntes dels mitjans de comunicació:

MESURES ECONÒMIQUES, Empreses: bla. Petita i mitjana empresa: bla, bla, bla. Autònoms: bla, bla,bla,bla. Assalariats, bla, bla, bla, bla,bla,bla,bla,bla…..

MONARQUIA, breument en cinc mots, un mutis i la cara de circumstàncies, tot quisqui vam entendre això: El intocable de la Zarzuela.

NACIONALITZACIÓ D’EMPRESES, més o menys sense cara de circumstàncies, se li va entendre dir això: En todo caso estos serian i son los intocables del Eliot Ness – el actual presunto corrupto- de la Zarzuela.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *