tempus fugit

de tot i de res

3 de març de 2020
0 comentaris

de far i de vaixell far, un 29 de febrer a perpinyà

Far: Torre amb una llanterna al cim edificada en indrets ostensibles de les costes, o en un escull, perquè serveixi de referència als navegants tant de nit com de dia.

La funció de qui fa opinions té això de deixar-te veure la coincidència o no de pensaments i d’arguments, així doncs, arran de la trobada del Consell per la República Catalana a Perpinyà, primer va ser l’opinió al DIARI DE LA REVOLTA (75) de Jordi Galves titulat “President”: “El poble veu perfectament que tots els partits, començant pel PDeCat i passant per la CUP, Esquerra, el PSC i després tots els altres fins a Ciutadans, PP i Mocs, tots els partits coincideixen en una sola cosa: en què volen eliminar Puigdemont. Sense Puigdemont vivien molt millor, amb el galliner calmat….”així doncs, celebrant coincidir en tot, metafòricament parlant tenim El Far.

Avui, continuant amb un altre opinador, en Jordi Barbeta titulant “Reflexions i lectures inverses de Perpinyà “Puigdemont no és convergent, en tot cas els okupa l’espai. Amb K”, que en el particular joc de les metàfores trobaríem allò que se’n diu el Vaixell far: Vaixell que té instal·lat un far i que s’amarra en un indret on una estructura fixa seria impracticable.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.