era

Era l’aparició, en mig de la rural senda, d’una singular casa de pedra envoltada d’arbres en l’etapa d’hivernal brancatge.

Era la imaginària semblança de la casa dels set nans de l’immortal conte de Blancaneu dels Germans Grimm, primera edició el 1812, traslladada segurament a l’Empordà a finals dels seixanta del segle XX.

Eren els característics i alhora enigmàtics fumerals ensutzats pel sutge acumulat durant els anys de vivència humana dins aquella casa, almenys en aquell dia, d’aparença deshabitada i fins i tot, abandonada.

És l’enigma 15, de les fotos antigues, elucubrar sobre el lloc, els objectes o les persones que un dia motivaren fer anar la KODAK RETINETTE IA.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *