jordi évole l’emboirat

El retorn de Jordi Évole a La Sexta va confirmar-me el minso interès que en el seu dia notava en l’anterior espai que conduïa “Salvados”.
Ara, en el programa del retorn “Lo de Évole”, incapaç de discernir el perquè anava refermant no visualitzar propers programes, agraeixo de tot cor la crítica televisiva que la Mònica Planas Callol fa al diari ARA, doncs, fil per randa ha desgranat cada un dels meus personals perquès de l’animadversió cap al Jordi Évole, aquell clarivident “Follonero” que tant feia somriure i riure i que, tal vegada, malauradament amb l’èxit rere èxits, mai ha deixat de ser -com popularment diuen per les balears- un personatge com “En Boira”: Persona que serveix per divertir els altres amb els seus gests o paraules.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *