dedicat a miquel iceta i eva granados “amb el lliri en la mà” (es diu d’una persona sense malicia i excessivament crèdula)

De nom científic Lilium candidum, el comú “lliri blanc”, un dels incitadors del popular refrany, estimada parella PESECISTA, dins la voràgine twittera del segle XXI, sovint i massa sovint a vosaltres, que tant us agrada dissimular malicies i dogmatismes, el Lilium candidum se us desprèn de les mans.
De tot plegat, dóna fe la notícia a VilaWeb: George F. Will: “El PSC enalteix un periodista que ataca l’avortament i les feministes, nega el canvi climàtic i justifica Abascal”, que es converteix en l’últim episodi de les vostres afinitats amb la mena d’amistats perilloses de la latent i no tan latent extrema dreta on ara, ves per on!, a més d’acudir a locals manifestacions ultradretanes, a cop d’innocents piulades ja us esteu globalitzant.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *