“de tots sants a nadal, neu i pluja i vent cabal” (a la fi de la tardor, la temperatura decreix, la humitat ambiental creix i el mal oratge apareix)

Ahir, a l’albada, rogents altocúmuls anunciaven la pluja d’avui i, si segons persones expertes en llegir prediccions meteorològiques, fortes ventades i una baixada del termòmetre ens situaran en hivernals ambients, potser sí que, si fem una radical transformació dels hàbits de consum, per allò de minimitzar el nociu canvi climàtic de la nostra era, encara siguem a temps d’estar habitant la Terra amb el color blau que lluïa quan els nostres avantpassats creaven i utilitzaven refranys per, a curt i llarg termini, predir el temps.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *