“PEREGRINATIO”, touché del president Torra i de l´equip d´advocats Isabel Elbal i Gonzalo Boye al TSJC

Amb dificultat per expressar tot allò que ahir vam poder viure en directe durant el judici contra el president Torra, dubtava amb quines paraules podria sortir-me’n del pas a l’espai d’avui al bloc fins que, llegint el full del calendari se m’ha obert el cel tot i no confessar gaire amb les qüestions de les cartes astrals però, renoi!, ahir casualitat o causalitat el text del diari full, “peregrinatio”, la casa novena, si no coincidia, devia d’il•luminar a l’acusat i lletrats de la defensa en cada un dels arguments esgrimits pels membres del tribunal i les acusacions que ahir presidien el TSJC, ridículament i vergonyosament ocupats per castigar amb penes màximes la resistència pacífica a no retirar llaços grocs i pancartes de suport a presos polítics i exiliats, durant l’enèsima campanya electoral del 28-A.
El procés cap a la República independent, una “PEREGRINATIO” de la casa IX saludablement constant encara al segle XXI.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *