de fòbia i empatia

Armada de valor vaig enfocar la càmera per captar la feina que tenies per endreçar la tela que una ventada o pluja intensa t’havia fet malbé; amb això vull dir-te que si l’aracnofòbia que pateixo és mala de suportar, la teva voluntat restauradora tot d’una, emocionalment, per empatia la va alleujar.
Qui no pateix (del grec antic ἀράχνη), i a més a més és nici, et farà una i mil brometes pensant que així et curarà…., imbècil!, això només serveix per deixar de confiar amb el graciós o graciosa de torn però, qui no la pateixi però l’entén, t’ajudarà tant com pugui per allunyar l’animadversió amb explicacions i exemples que, a poc a poc, t’ajudaran a entendre que les aranyes són una peça més dels éssers vius tal com les serps, rates, escorpins…, que de fet si mai en la vida la seva presència real o virtual t’han alterat cap de les neurones sensorials, per què una espècie si i altres no?
Ja veus, grossa i negra aranya campestre, el dia de la foto vaig superar la por i ara, superant-la també quan veig la imatge, et dedico un espai al bloc de la categoria “la gatera” perquè tothom vegi la feinada que t’esperava si volies recuperar la característica teranyina que et serveix de “modus vivendi.”

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *