en un raconet de l´arxipèlag, tramuntanada de solidaritat

A vegades una furibunda tramuntana pren iniciativa i en aliança amb una part integrant del pacífic Tsunami Democràtic, a cop de ventada esmicola el que per alguns representa l’orgull patri i per altres el símbol d’un colonialisme destructiu dels drets socials i culturals.
Totalment d’acord amb l’opinió de Vicent Partal “Pensant en gran, lluitant com els més grans” m’hi sumo a l’admiració i respecte cap a cada una de les persones que, en algun moment i lloc, prenen la iniciativa de rebel•lar-se pacíficament exigint la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats que són dones i homes que senzillament pateixen aquesta injustícia per ser demòcrates en l’exercici social i polític de la seva feina, atenent i canalitzant com cal la demanda de bona part de la ciutadania de poder, mitjançant un referèndum, decidir allò que volen ser com a poble.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *