tempus fugit

de tot i de res

30 d'octubre de 2019
0 comentaris

carmen calvo, carmen polo, tanto monta monta tanto

Últimament Carmen Calvo no estàs gaire encertada en les declaracions que fas (o sí?) rere les històriques segles que representes.
Un desencert va ser quan vas titllar de màrtir a José Antonio Primo de Rivera fundador de la Falange Española i del partit del mateix nom quan ara ja, sense embuts, es pot saber que això no és ben bé cert, afirmació que ajuda a entendre contundentment una recent editorial de Vicent Partal al diari VilaWeb. Un dels paràgrafs diu “La vice-presidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, va armar ahir un enorme enrenou dient: ‘José Antonio [Primo de Rivera] és una víctima.’ La dirigent socialista espanyola equiparava així, de manera absolutament incomprensible, un dels principals líders del moviment feixista espanyol, responsable del colp d’estat del 1936, amb els morts republicans que van defensar la legalitat i la democràcia. La història a voltes és cruel i ara caldrà recordar, doncs, que el grup de milicians que va executar Primo de Rivera a la presó d’Alacant precisament comptava amb una majoria de militants del PSOE. Que en seria, d’interessant, de saber què pensarien d’aquesta militant del seu partit que fa de vice-presidenta!”
L’altre recent desencert Carmen, té clares connotacions dictatorials quan anant-te’n de la llengua amenaces al Govern de Bèlgica, que acull a Carles Puigdemont com a exiliat polític, amb què “España” prendrà mesures contra aquest Estat multilingüe si no l’extradeixen…..i la separació de poders, Carmeta?
Ja veus Carmen, que si últimament no estàs gaire encertada, almenys és d’esperar que no t’hagi molestat gens ni mica l’error d’associació d’idees de dues joves reporteres (una d’elles de TV3) quan referint-se que les despulles de Franco, després de l’exhumació del Valle de los Caidos , reposen ja al costat dels de la seva dona Carmen Calvo; i si dic, error d’associació d’idees, és pel fet dels que per edat visquérem el franquisme, mai oblidaríem, associant-lo a l’estirada postura i rigidesa del somriure, el llinatge de Polo per allò del fred polar.
Ah!, i ara Carmen, en espera de la resposta dels belgues, ja tens un altre episodi d’incontinència verbal per afegir al teu currículum en part detallat en l’article de José Antrich: Carmen Calvo, doctora en Dret constitucional.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.