dos motius per apagar la ràdio

Avui Mònica Terribas ha anunciat que entrevistarà a la Lorena Roldán, quan comenci apagaré la ràdio:
Primer no per por de què em convenci de res, que segurament és el que fan els seus votants no escoltant mai l’emissora per si de cas algú els fa veure clar, sinó perquè el nivell de pràctica democràtica que defensa, a parer meu, constantment cau i recau en picat per aquell forat de l’aigüera d’entrada cap al conducte subterrani per on fem anar les aigües brutes o inútils.
Segon, l’apagaré en lloc de canviar d’emissora, perquè a ses illes, a vegades sintonitzar Catalunya Ràdio, és un martiri encertar les dècimes de mil•límetre dins del dial que faciliten la connexió clara i precisa.
Tant de bo aconseguir la regeneració democràtica de C,s i sintonitzar a la primera, l’emissora, fos tan senzill com enxampar amb un flaix, la plenitud de les flors dins la nocturnitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *