tempus fugit

de tot i de res

26 de setembre de 2019
0 comentaris

a la lorena, la roldán

Per casualitat no m’he perdut l’estrena del teu discurs a l’hemicicle del Parlament de Catalunya, per la mania que tinc de fer zàping quan comencen els esports al TN.
lalorenalaroldan etsuna cracque deixesbocabadada lagent ambla rapidesade lateva verborrea que del’independentisme nodeixa captitellaamb capSi per tufos en unplis-plas enviaves atotes i totsa la garjolaben convençuda quela coherencia delteu discurs convencera lesmasses de que Cs sou elsunics que podeusalvar catalunyaespanyalaUEelsEEUUlaxinal’americallatina blablablaaaaaa
Ja ho veus Lorena la Roldán, encomanant-me la facilitat i rapidesa de paraula, m’has ben atabalat i ja no et dic de l’empipament que has aconseguit despertar mentre exhibies inútilment i a destemps la fotografia de l’atemptat de Vic de l’any 1991. Alhora però, anaves reforçant encara més el meu tarannà independentista. També, i no t’emprenyis si et confesso que m’has fet riure d’allò més i com una delirosa he cercat a les imatges del Google, una escenificació del papagai, aquesta au tan elegant que mentre parlaves em feies recordar.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.