“les amistats com els cavalls no les cansis” (no convé abusar de ningú, perquè ens podem quedar sols i desemparats)

Ets un perxeró aparentment jove i amb ganes de créixer. Segurament t’espera una plàcida existència gairebé lliure de jornades de feina agrícola o de tir de carruatges transportant mercaderies o persones.
Vius en un entorn on el cavall de raça menorquina, pressent en tots els racons de l’illa, tal vegada eclipsi la teva personalitat però, aquesta circumstància no t’ha d’amoïnar gens ni mica si ets conscient de la vàlua de l’estirp equina a la qual pertanys que segons diuen és una de les més grans del món, ja que podeu fer més de 170 cm d’altura a la creu, resistiu i us adapteu a tota mena de clima i a més a més, sou intel•ligents, dòcils, tranquils, enèrgics…, qualitats que, en lloc de desmerèixer-la, dóna sentit de ser a la tossuderia que també se us atribueix, ja que davant dels que no saben funcionar amb lògica i sentiment, que millor que entossudir-se’n i no fotre’ls cas?.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *