donar la llengua al gat (donar-se per vençut en un joc d’endevinalles)

Llueix, moixeta, amb aires de guanyadora, la llengua que moltes persones t’hem donat tipes de l’Estat borbònic-feixista espanyol que té el nostre territori segrestat i empresonats o a l’exili els nostres representants polítics i socials.
T’ho dic perquè ara toquen dies d’elucubrar amb enquestes que si el PSOE X% de vots o PODEMOS X% o PP X% o C,s X% o,…. tot plegat un trencaclosques per distreure el personal i donar temps per intentar, després de la dictatorial i violenta resposta esgrimida l’1O, refer els peus de fang d’aquest Estat borbònic-feixista que, per fi, sembla que ja no té remei per continuar mantenir-se ferm.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *