eivissa del 75 (14 de 17)

El recinte de l’oferta de passejades damunt d’un camell era força extens amb dues o tres separacions del terreny cada una amb diferent grup de camèlids.
La foto de l’espai “la gatera” de divendres passat, hi sortiu els dromedaris dempeus que tal vegada ja havíeu fet el circuit. La d’aquest divendres, correspon als que pacientment esperàveu ser muntats i, repeteixo, el que recordo era que se us veia d’edats avançades per la qual cosa la submissió aparenta del caràcter de vosaltres, quadrúpedes, podríem dir que, sovint, més aviat podria -i pot ser pels que en això encara us utilitzin- el resultat d’estar tips de viure en una constant esclavitud.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *