anar (o tirar) cada u pel seu camí (ser d`opinions discordants, obrar amb independència l`un de l`altre, especialment els que haurien d`anar d`acord)

A vegades la tan popular frase d'”una imatge val més que mil paraules” té raó de ser i queda reforçada quan memoritzem alguna vella dita popular com la de l’encapçalament.
Tanmateix, la imatge de l’apunt d’avui d’un indret de S’Albufera des Grau, després de la sessió d’investidura fallida d’ahir al congrés dels diputats (1), dóna peu per acabar-lo, si més no pel que fa a les persones que pacíficament però contundentment ens declarem independentistes, amb una altra dita popular: “A contar mentides, al camí del Grau (Es refereix a persones que no són de fiar)”
(1) així en minúscula doncs l’espectacle de la falta d’entesa entre PSOE i Unides Podem decep tant a la majoria de la ciutadania que els va votar que empetiteix la solemnitat de l’espai que, en teoria, serveix per donar veu a la sovint maltractada sobirania del poble, és a dir, a la pràctica.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *