passat… pressent… futur…

La jubilació té l’avantatge d’asseure’s plàcidament contemplant l’entorn marítim tot deixant anar la ment a estones retrobant el passat, a estones trobant el pressent i a estones, després de saber-ne una de nova: “substitució de la torre de control de Menorca per una de virtual“, admetre que també la tecnologia avança que és una barbaritat tot deixant ple d’incògnites el futur.
En aquest cas de progrés del control del trànsit aeri, a la ciutadania de l’illa més septentrional de les Balears ens ha tocat el rebre, sigui per a bé sigui per a mal, per la qual cosa, de tant en tant, asseguts plàcidament esbrinarem el futur per copsar com afectarà el personal l’experiment del fet que l’aeroport menorquí, sigui entre tots els de l’Estat espanyol, el triat per a dur a terme el sistema virtual del control aeri.
De moment però, ni que sigui per allò de justificar un malestar reivindicatiu dels d’ara cada vegada menys assumida “classe obrera”, una oposició rotunda apaivagarà per un temps les pors que més tard o d’hora es confirmaran d’allò que se’n diu “reducció de plantilla”, ja sigui per substituir el personal per aparells de tecnologia punta, ja sigui per anar descartant a qui no estigui a l’altura dels coneixements per fer-los anar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *