arrimadas, insigne cartellista, te´ls estic esperant

Ja estic esperant, Arrimadas, quins cartells aniràs traient des de l’escó dels diputats de les Corts Generals que ocupes des de fa poc.
Ja estic esperant, Arrimadas, llegir la frase del primer que dedicaràs al ministre Marlaska acusant-lo d’atiar el delicte d’odi que tan sovint confons amb el dret de discrepar.
Ja estic esperant, Arrimadas, l’embolic que et faràs intentant explicar al col•lectiu Orgullo LGTBI 2019 que els pactes de C,s amb VOX, el partit de l’Orgull Homòfob, són coses sense rellevància i poca cosa més.
Ja estic esperant, Arrimadas, que des de la joventut dels 38 anys i tres dies que tenies el dissabte de la desfilada del Orgullo LGTBI, comencis a recapacitar de per què la teva presència en alguns actes al carrer a Catalunya sovint provocaven, allí on anessis com a representant del teu partit, que la ciutadania t’escridasses o et fes “un Tortosa” (aquell savi gest discret i contundent de rebuig dels tortosins), i ara aquí, a la capital del regne, el pollastre que tu i els que anaven rere la pancarta de C,s heu muntat provocant la legitimitat que tingueu amistats perilloses amb membres de VOX, desafiant, a més a més, que a qui no li agradi és perquè és un feixista quedant-vos -amb el qualificatiu- tan amples, per la qual cosa, en l’entreacte d’una benvinguda recapacitació, estic esperant, Arrimadas que la magnitud del “poyo que has montado” de debò, i de tot cor desitjo que et faci reflexionar cap a on vols arribar en la carrera política que tens per endavant, si cap a la democràcia liberal o, cap a l’ultranacionalisme xenòfob.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *